Workshop op maat


Wil je weten wat je allemaal kan doen met jouw fotocamera, wil je de technische aspecten (meer) leren kennen?

Wil je meer leren over composities, meer JOUW creatieve kant ontwikkelen in het fotograferen?

Wil je je fotografie naar een hoger niveau tillen?

DAT KAN!

Ik help je graag om je verder te ontwikkelen als fotograaf. Of je dit nu wilt doen omdat fotograferen je hobby is, of om je brood ermee te willen verdienen.

Om deel te kunnen nemen aan een workshop dien je in het bezit te zijn van een digitale spiegelreflex camera of systeemcamera.

Groep

Wil je graag met meerdere mensen (vrienden?) een cursus volgen dan kan dat ook. Voor aanvang inventariseren we wat jullie graag willen leren. Het is praktisch wanneer er enige overlap zit in jullie wensen zodat het leerrendement optimaal is. Voordeel van groepsgewijs werken is dat je, naast hetgeen wat je van mij leert, ook van elkaar kunt leren.

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met jullie op om door te spreken waar jullie staan in de fotografie en wat jullie graag willen leren. We maken dan samen een plan om uit te gaan voeren!

Individueel

Deze manier van leren is anders dan in een workshop met een groep. Het voordeel van de individuele vorm is dat deze 1 op 1 is waardoor er alleen aandacht is voor jou en hetgeen jij graag wil leren. In een groep moet je vaak verder terwijl je soms nog niet helemaal snapt hoe het nu daadwerkelijk zit. Door de persoonlijke aandacht kunnen we stappen nog eens herhalen zodat de stof, dat wat jij wil leren, je geheel eigen wordt.

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op om door te spreken waar je staat in de fotografie en wat je graag wilt leren. We maken dan samen een plan om uit te gaan voeren!


Opgave Workshop

E-mailadres
Individueel of Groep
Heb je een datum in gedachte?
Wat wil je graag leren?