Over mij

Ik ben Ton van Kooten, 47 jaar oud. Begin 2020 ben ik met mijn gezin verhuisd van Veenendaal naar Ederveen om daar een gezinshuis te runnen. Ik ben 19 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw Elke en samen hebben we 2 prachtige kinderen; Julia en Thijs. In ons gezinshuis zorgen we voor 5 stoere kerels in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.

Op mijn negende verjaardag, kreeg ik mijn eerste fototoestel. Daarmee werd de passie voor fotografie geboren. Uren was ik op pad om alles wat me fascineerde vast te leggen; blaadjes, prikkeldraad, honden, eenden, planten en uiteraard mijn familie. Nog steeds vind ik het heerlijk om voor dag en dauw op te staan met mijn twee Fuji camera's en diverse lenzen om zo weer als een kind me te verwonderen en te spelen met licht.

De passie voor fotografie is sinds 2005 uitgegroeid tot een zelfstandige onderneming; Ton van Kooten Fotografie. Naast het feit dat ik de fotovakschool in Apeldoorn heb gevolgd, ben ik ook afgestudeerd maatschappelijk werker met ruim 11 jaar werkervaring in deze branche.

tonvankootenfotografie

Oog voor detail, eigentijds, sociaal vakmanschap, onopvallend aanwezig, humoristisch, ontspannen sfeer, beeldend verhalen vertellen en kritisch in kwaliteit.

Ervaring

Inmiddels heb ik over de honderd trouwerijen vast mogen leggen en veel bedrijven kunnen voorzien van foto's voor hun website. Ik zie mijzelf als een 'allround' fotograaf. Want naast bovenstaande dingen fotografeer ik concerten, gezinnen, baby's en houd ik er van om zelf er op uit te gaan met mijn toestel de natuur in. Mede doordat ik zelf muzikant ben, geniet ik ook enorm van concertfotografie. Ik vind het een sport om zoveel mogelijk de emotie van het concert in beeld vast te leggen.

Wellicht is er iets waar ik je mee van dienst kan zijn; dus hopelijk tot ziens bij Ton van Kooten Fotografie!