Info & Tarieven Bruidsfotografie

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

De trouwdag is jullie dag. Inmiddels heb ik meer dan honderd trouwerijen op beeld vast mogen leggen. Ik zie het als mijn taak om onopgemerkt die momenten vast te leggen die voor jullie waardevol zijn. In mijn beleving zijn dat geen geposeerde foto's, maar op een ontspannen manier je dag vieren met elkaar en de mensen om je heen. Aan mij de uitdaging om een beeldend verhaal te maken van de trouwdag en van de details die voor jullie belangrijk zijn. Beelden waarin jullie jezelf herkennen en die je met trots aan anderen laat zien omdat ze 'echt jullie' zijn.

Omdat jullie je trouwdag maar één keer beleven kies je met zorg de locatie, de kleding, de auto, de bloemen en andere details. Deze details breng ik zoveel mogelijk in beeld. Bij het verzorgen van bruidsfotografie werk ik zoveel mogelijk met bestaand licht. Daar waar nodig zal ik inflitsen. Op die manier probeer ik de sfeer van de dag optimaal in beeld te brengen.

Omdat jullie trouwdag één van de mooiste herinneringen in je leven zal zijn, vind ik dat de afwerking van de foto's met zorg en kwaliteit moet gebeuren. Alle foto's worden dan ook handmatig bewerkt en op kleur gecorrigeerd.

Small


6 uur fotografie

foto's aangeleverd in hoge resolutie (zonder logo) via download

200 bruidsfoto's bewerkt

2 maanden online gallery€ 995,-

Medium


9 uur fotografie

foto's aangeleverd in hoge resolutie (zonder logo) via download

300 bruidsfoto's bewerkt

Mini bruidsalbum

2 maanden online gallery


€ 1450,-

Large


12 uur fotografie

foto's aangeleverd in hoge resolutie (zonder logo) via download

Alle bruikbare foto's van dag

Album 30x30cm 32 pagina's

2 maanden online gallery


€ 1895,-

Zoals jullie hierboven kunnen zien werk ik met verschillende pakketten. Een bruidsfotografie pakket begint bij € 995,-. Elk pakket is echter uit te breiden naar jullie eigen wens. Denk daarbij aan extra uren, een luxe trouwalbum of een ouderalbum (als leuk presentje na de trouwerij).

Mochten jullie geïntereseerd zijn, neem dan contact met mij op. Graag maak ik voor jullie tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek een pakket op maat waarbij de kosten duidelijk worden.