Een bedrijfsfilm laten maken?

Hieronder kan je een aantal van mijn bedrijfsfilms zien. Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken voor een mooie film voor jouw bedrijf!

Film in opdracht van Cateringgroep Nederland uit Veenendaal. Mercy Ships hield haar Global Mercy Business Event op 28 februari in de Laurenskerk in Rotterdam. De Global Mercy, het nieuwe grootste ziekenhuisschip ter wereld, werd in de 14 dag ze in de Rotterdamse haven lag officieel gepresenteerd aan het publiek.

Global Mercy Business Event

Locatie: Laurenskerk Rotterdam

Software Outsourcing Ghana

Deze film mocht ik maken in opdracht van Trinity Software Center. Een mooie opdracht voor outsourcing om goed geschoolde It-ers in Ghana een kanst te bieden op de arbeidsmarkt.

Film gemaakt voor deze super leuke en gezellige dames; Ella en Brenda. Zij verzorgen een kookworkshop die je samen met je vrienden, familie of collega's kan volgen. Een zeer uniek en leuk concept, want na die tijd eet je hetgeen je met elkaar gemaakt hebt gezamenlijk op. Dit alles natuurlijk onder het genot van een heerlijk glaasje wijn!

Koken bij Brenda met Ella

Vrienden van de Wind

Een dag op pad geweest met Nick Vroon, een zeer enthousiaste zeilinstructeur, om te filmen voor een promotiefilm. De vier Vrienden van de Wind zijn ervaren zeilfanaten die jullie graag meenemen om te genieten van alle moois wat Nederland vanaf het water te bieden heeft. Je leert zeilen en hebt een onvergetelijke vakantie.